Jom Kenali Blog Saya





ni segmen dari Ben Ashaari . aku dah jadik follower dia tah berapa lama . tapi , tak penah pon join segmen segmen yang dia anjur . sebab segan KOT ! dia blogger hebat . kita biasa biasa je ponnnn -.-' tapi , kali ni tetiba rasa nak join (boleh?)



Beri latar belakang secara ringkas kenapa anda buat blog ?

- blog ni sebenar nya lama dah buat .tapi , tak berapa nak xtif . buat pon sesaja . ingatkan nak buat macam diari la time sakit sakit hati boleh caruts dalam ni . tapi , tak jadi laaaaa . malu ah ramai orang baca -.- (ehh perasan . ramai ke?) entry biasa nya mengarut ngarut je . saya tak banyak idea nak apddet blog macam encik ben tuuuu



Jelaskan kenapa anda nak para blogger/ pembaca singgah ke blog anda ?

- kot kot boleh tambah kawan . tak pon time ade problem , ade jugak yang boleh bagi pandangan , nasihat tunjuk ajar semua . tak gitu? tapi ade ke yang nak singgah T__T




Berikan 5 buah blog yang menarik yang mana anda pernah jumpa selama anda mengenali dunia internet ini .



(banyak la blog menarik . tak tau nak pilih . HADOI -.-')



Impian anda terhadap blog anda ?

- moga moga ade jugak la yang kenal blog tah pape ni . dari takde . walauponnnnnn . selamat berkenalan semua ;D EHHH tetiba 




DONE !






-bye-

18 kata saya baik . TQ ;P:

Lia Lomi said...

hahaha..bagus impian tu.. ngee.

SoLy SoLicious said...

keep on blogging kay..dtg terjah dr blog BA

manusia -.- said...

Lia Lomi ; bagus ke? err errr . ;D


SoLy SoLicious ; OK ! tengss ;)

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.


teruskan berblogging. jom kita meriahkan dunia blog ni.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

shasa_fiez said...

dtg dr segmen yg sama.. salam kenal mengenal... by the way nice blog ^^

anGah said...

singgah dr blog encik ben :)

Nizam said...

nizam bertandang ke sini dari blog abg ben...

c genk bah ne said...

hai..orang di sini..hehehe
salam perkenalan...


Semoga persinggahan genk ini dapat mengeratkan lagi hubungan antara blogger..

MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.JOM KENALI BLOG SAYA PULA
2.JOM JOIN BLOGLIST GENK
3. GAMBAR GRILFRIEND AMIRUL HADI ZAINAL
4.MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT

Ary said...

Dari segmen yg sama..
singgah sini...:)

*Ada sesiapa nak Join Segmen Pertama NUR KASIH
*Keadaan Di Somalia Yang Amat Meruncing Perlukan Bantuan Kita Lagi...

Husna said...

salam perkenalan..
all d best n keep writing ya..

singgah2 la blog saya plk k

KiMiE said...

Salam kenal.. teruskan blogging.. :D

Oshin said...

sweet la template blog kamu...suke !!!

http://gurlgemini.blogspot.com

manusia -.- said...

NasZ ; salam kenal jugakk ;D tengsss . yeahh .



shasa_fiez ; hee . salam kenal jugak ! ;D



anGah ; tengg sudi singgah sini ;D

manusia -.- said...

Nizam ; tenggs :D


c genk bah ; hai org di sana ;P salam kenal gak !



Ary ; tengss :D



Husna ; salam kenal gakk . OK ! ;D



KiMiE ; Salam kenal gakk ! tengss ;D


Oshin ; AWW .biasa je laa . tak pandai nak edit blog lawa lawaaa mcm org lain T__T

ceriteraliyana said...

hye3!! yana dgn tinkerbell datang dari segmen yang sama.

salam perkenalan! ^^,

Novelgurl said...

slmt berknln..menjengah sini ! maaf lmbt sikit^^

manusia -.- said...

ceriteraliyana ; hehe . tengss liana . salam perkenalan jugak ! ;D

manusia -.- said...

Novelgurl ; slmt berknln jugak ! takpe . tengs syg :)