who am i!


aku seperti batu . OH tak payah jelaskan pon semua dah tau batu dan kepala kau memang sama tahap kekerasan nya . OKbai.






dalam kelas haritu adalah buat sesi kenal kawan kawan ke ape kejadah orang panggil aku tak tau . yang penting ade satu kertas , kau tulis nama kau kat situ . then , kau pass dekat kawan kau . kawan kau akan tulis la kau ni macam mana . she is a good girl ke cute girl ke ape ke kan
 (( mata ke atas ))



dari kiri ; in a relationship , married , double single , in a relationship , in a relationship =.='





dalam ramai ramai yang tulis awak sopan santun , lemah lembut , baik hati (( tipu )) aku tak tertarik sangat . satuuuuu je . she is mystery girl . kenapaaaaaaa? aku pulak yang rasa mystery dengan diri sendiri sekarang . HAHA -.-"






-bye-

4 kata saya baik . TQ ;P:

EnciK AxixOu said...

tolong ngorat untuk sy yg tdung ijau 2

manusia -.- said...

EnciK AxixOu ; bini orang tuuu . haha .

EnciK AxixOu said...

tengah2 cmfrm single..mintk no phone..haha

manusia -.- said...

amboi nye permintaaaaaaaan . haha.