berbantal lengan

rahsia kata nyeeeeeww . tapi duk habaq kat orang jugak . tak paham akuu . OK bukan rahsia hati yang aku nak cerita laani . tapi , rahsia bantal tidur . dah ceq taip kat tittle nuh . tak baca kaaa hampa ni . kalut benaa (( menatey hape aku taip ningg . musing ketam kali )) HAHA -.-"
. 1.Memeluk Bantal - Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.


setakat ni memang tidur peluk bantal . sebab takde suami lagi nak peluk . OKbai . kain kembang kembang terbang di tiup angin . jom gi pantai (( tetiba -.-" ))


2. Menggunakan Banyak Bantal - Mereka biasanya kurang keyakinan. Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.


kalau tidur sorang diri baru ceq nak bantal banyak banyak . kalau tidur ramai ramai besa nyaa satu bantal alas kepala , satu lagi buat tutup muka . ceq tidur pon pemalu . macam mana nak habaq pon tak tauu . KOFKOFF . tompang batuk sat naa =.=
3. Tidur Dengan Satu Bantal - Mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.


jarang pulak aku tidur satu bantal . kecuali time tu memang takdak bantal . HAHA T__T


4. Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki - Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dengan orang ramai, malah kaku dalam pergaulan. Ini menyebabkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita-cita. Mereka tidak suka berusaha.


tak pernah terniat pon nak tidur letak bantal bawah kaki -.-"5. Tidur Tanpa Bantal - Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.


pernah jugak tidur tak berbantal sebab time tu takde bantal . sekiann

jadi pokok nyaaa , semua di atas jawap nyaaaa =.= oleh itu ya tuan puan . ayuhla kita tidur berbantalkan bantal . malam ni saya tidur bersama bantal yang banyak dan peluk bantal pon ya jugak . jadi malam ni jawapan saya I,dan II . HAHA 

credit;FACEBOOK

bye . selamat malam sayanggs 0 kata saya baik . TQ ;P: