sejuta penghargaan buatmu sayang




amboi kemain kau tajuk tak nak kalah . kalah dan menang adat pertandingan (ade kaitan ke?) -.-

-

tak tau nak cakap macam mana . bukak blog tengok follower dah 90 T__T komen pon ade dalam 9 macamtu T__T . tak penah tau orang komen aku sebanyak tu selama ni . dan dengan tetiba nya aku seperti suka dengan no9 . boleh? -.-'



semua yang singgah blog yang sangatla tak seberapa ni datang dari blog encik ben . terima kasih semua (sambil menahan perasaan) err emmm errr emmmmm emmmm (aku tengah kelu ni wehh !) -.-










; terima kasih lagi sekali sebab sudi singgah , follow blog ni . dah ah blog tah pape je . tetiba rase segan (mata ke bawah)




; selamat berkenalan semua . ade mase aku singgah blog korang ehh (bajet BZ . puii)






-bye-

2 kata saya baik . TQ ;P:

Cik Purple Pinkypuff said...

hehehehe.. tahniah! yg penting ben dah follow awk taw! mcm cp ben tak penah smpai gi..T_T..


RESIPI CUPCAKES DAN CHOCO CHEESE CAKE YANG SANGAT MUDAH!

NAK MENANG HADIAH? JOM JOIN LUCKY DRAW:)

manusia -.- said...

Cik Purple Pinkypuff ; tengss . hehe :)