tak malu


Assalamualaikum dan hai . oh lama nya tak apdet blog . biasa lah sejak sejak berumah tangga ni kan . sibuk sikit . jangan nanti ada pulak yang jadi mami jarum tanya itu ini . sudah sudah . tak payah nak seriuss sangat . aku malas sebenarnya . ok tak sengaja mengaku -.-





fren FB aku ada lah dalam 2000 (( kau ado? aku pon takdo )) HAHA . salah sorang tu yakni kawan sekolah rendah aku sebenar nya . tapi idok lah rapat kamceng jumpa peluk cium . idok idok . tapi aku tak tahu lah macam mana dia boleh jadi semesra alam bila hantar chat 




: boleh pinjam duit RM100 tak? lusa bayar balik





bila aku reply ala ala ayat orang miskin T__T bla bla blaa . terus tak reply . macam harammmmm kau ni . sekurang kurang nya . cakap la Oh takpe la . kalau ada nak pinjam ke hape ke . # tak berbudi bahasa budaya kita lah kau ni minah %@!!#$%#






kazen aku pon kena jugak. tapi kazen aku reply lagi ayat drama baik punyaaa


; takde duit . ni pon guna duit mak . # hai mak -.-



dengan tak malu nya dia reply  boleh tak mintak dengan mak? #eh nak gaduh ke? terus jadik macam ALONG . Grrr 






seriuss aku tak paham dengan orang macam ni . ni pon dah masuk lima nam kali kot dia mintak duit . tapi aku tak reply . rasakan nasi dah menjadi bubur macam mana . apa kau ingat aku along bukit beruntung . kau pakai blackberry kot . aku ni pakai yang tochlite harga RM80 aje kau tau . aku yang sepatut nya mintak duit dengan kau # hantuk hantuk kepala =.=




-








; agak agak la. kalau nak mintak tolong pon beradab la sikit . tengok wall FB dia selalu je post gambar makanan . ingatkan takde duit sampai kebulur tak makan . kesian la jugak . bila tak bagi pinjam , mula lah apdet status kutuk kutuk . eh minah! sedau lah sikit . ekau dah bosau kot . sekali aku hempuk baru tau






; lama tak apdet blog . tetiba apdet pakej sekali dengan emosi . nasib laaaa =.=






BYE

3 kata saya baik . TQ ;P:

✰ bintang| HATI ✰ said...

hahaha ... bg jelh lima puloh sen , lima puloh sen ... ;P

✰ bintang| HATI ✰ said...

hahahaha .... bg jelh 5 puloh sen , 5 puloh ... :p

manusia -.- said...

grm wase kite . ingt kite keje kedai mas mok'oh nge tok .haha. guane private blog?