zaman sekarang

ASSALAMUALAIKUM semuaa .


sape ade twitter? angkat diri sendiri dan lambung ke udara (apa kau merepek ni melah) 

-


dulu (muzik sedih) aku penah ada twitter . yeeeeer . aku akui aku buat sebab terpengaruh dengan teknologi yang semakin maju . aku buat tanpa mengira perasaan yang ikhlas ataupon tidak . tapii , semua tinggal kenangan . puas aku menyalahkan diri sendiri . ape boleh buat . nasi dah menjadi bubur . BTW , lama aku tak makan bubur -.-'



sekarang , aku menyesal . dah banyak kali aku cuba . semua tak membuahkan hasil . dah bermacam macam baja taik aku tabur tak ketinggalan juga taik unta . tapi , hampaaa . aku dah lupa apa emel dan password twitter aku .T__T 'melayu mudah lupa'




best sangat ke main twitter? (mata ke bawah) . kalau best terasa jugak ringan tangan nak buat satu lagi -.- errr err .




-bye-

2 kata saya baik . TQ ;P:

CTK said...

tagged suda
myspace suda
friendster suda
facebook suda
twitter je blOm..
xterbukak hati lagi nk buat
terlampau banyak..
hehehee


http://khayalan27.blogspot.com/

manusia -.- said...

CTK ; tulaaa . artis2 je main twitter KOT :P:P