aku dah nak kawen ke?


oh belom belom # sendiri tanya , sendiri jawab =.=





macam ni . pagi tu kawan aku semangat call aku . tapi , maaflah . kalau aku tengah tidur walaupon aku perasan ada call ke ape ke . memang jarang sangat aku nak angkat . pastu mesti ada sokseksoksek dekat belakang mengata aku kan ' dia tu kawan call tak angkat . kalau pakwe sekali deringan pon dah kelam kabut nak angkat '
tak . bukan macamtu . pakwe tak pakwe pon sama je. sebab tidur lebih penting dari segala urusan duniaaa . HAHA -.-'








disebabkan panggilan dia ni tak berjawab . dia pon send mesej . OK. kalau mesej memang aku akan baca . cuma reply tak reply je lah . mesej dia '' weh ,**** nak kawen bulan 9 ni . dia invite aku dekat FB .aku harap kau sabar ye . doakan je kebahagian mereka' . aku kerut kerut kan dahi . ape kena dengan kawan aku ni . meroyan ke ape HAHA .# **** tu EX pakwes zaman muda mudi dulu . tapi , siyes memang dah lama sangat tak ambik tau pasal dia ni



-



aku bukak FB . dia pon ada invite aku . tapi , memang tak pegi la . bukan takut aku akan mengalirkan air mata melihat dia di pelaminan bersama orang lain. lama gilaa kot tak konteq , kalau boleh nak je pergi . sekurang kurang nya boleh nyanyikan lagu tenda biru untuk dia HAHA






; semoga berbahagia riri # bukan nama sebenar . nanti kalau saya nak kawen , saya invite awak dekat FB OK . jangan lupa mai nyanyikan lagu tenda biru untuk saya




-
; bila la ex ex aku yang lain nak kawen ye? HAHAHA 
BYE

0 kata saya baik . TQ ;P: